lo a

Steigerhouten bed

Een exclusief steigerhouten bed

Uw exclusieve steigerhouten bed vindt u op steigerhoutdesigns.nl. Wij bieden u het beste steigerhouten bed aan, zowel in prijs als in kwaliteit. Een steigerhouten bed van steigerhoutdesigns.nl koop je om verschillende redenen:

  • Prijs
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Uitstraling

De prijs bij steigerhoutdesigns.nl

Wij zorgen voor de beste prijs voor u. Via onze site bieden wij u de laagste prijsgarantie op al iedere steigerhouten bed. Natuurlijk valt niet ieder steigerhouten bed hieronder. Maar dat komt omdat niet ieder steigerhouten bed een standaardmodel is. Sommigen zijn exclusief en dan ook nergens anders te krijgen. Ook op een exclusief, zelf ontworpen steigerhouten bed zorgen wij er voor dat de prijs voor u zo laag mogelijk blijft.

Duurzaamheid van een steigerhouten bed

Een steigerhouten bed gaat lang mee. De planken zijn bedoeld voor bouwsteigers en steigers in de havens. Ze worden gezaagd op drie cm dikte, om er voor te zorgen dat mensen er op kunnen lopen. Met een steigerhouten bed garandeer je jezelf dus met een stevige nachtrust. Het hout komt van de fijnspar en wordt vurenhout genoemd, een veelgebruikte houtsoort voor meubels. Deze boom wordt voornamelijk gekapt in Scandinavië maar groeit door heel Europa en Azië. Het hout is erg sterk, maar ook goed bewerkbaar door de lage massadichtheid. Zo kunt u ook zelf aan de slag met het maken van een steigerhouten bed.

Kwaliteit en uitstraling

Bij steigerhoutdesigns.nl garanderen wij u de kwaliteit van uw steigerhouten bed. Veel van onze planken zijn van hergebruikt materiaal, afkomstig dus van bouw- en havensteigers. Bij het afbreken of afbouwen van deze steigers, worden veel van deze planken weggegooid, terwijl ze nog van prima kwaliteit zijn. De beste planken zijn voor u uitgezocht en daar is uw steigerhouten bed van gemaakt. De grijzige laag die veel van onze planken hebben, zorgen voor die unieke uitstraling. Ondanks het grondig schoonmaken van de planken, blijft die grijzige laag achter. Dit maakt de planken zeldzamer en gewild onder onze klanten.

Aanbieding

Eettafel Steigerhout Leicester

€ 299
€ 159

Mega Sale!

Steigerhouten Kast Nice

€ 159
€ 79