lo b

Kledingkast op maat

Via steigerhoutdesigns.nl kunt u eindelijk uw eigen kledingkast op maat krijgen. Waar veel mensen al jaren worstelen met die kast waar net niet alles in past of niet goed past in uw nieuwe woning, bieden wij een uitkomst. Een kledingkast op maat maken doen wij al jaren en wij weten wat u wilt! Dankzij onze ervaring zijn wij al veel verschillende situaties tegengekomen en altijd bieden wij u een passende oplossing. Uw kledingkast op maat is niet ver weg. Geef uw wensen en maten aan ons door, wij zorgen er voor dat uw droomkast in een handomdraai in uw kamer staat.

Hoe maken wij een kledingkast op maat?

Al de kasten van steigerhoutdesigns.nl maken wij van steigerhout. Het proces van een kledingkast op maat maken, begint al bij het inslaan van het hout. Wij onderscheiden twee soorten steigerhout:

  • Gebruikt
  • Ongebruikt

De steigerplanken van uw kledingkast op maat zijn in principe altijd van vurenhout. Deze houtsoort is afkomstig van de fijnspar, beter bekend als de kerstboom. De fijnspar wordt erg veel geëxporteerd door de Scandinavische landen. Het vurenhout wordt gezaagd op drie cm dik. Steigerplanken zijn in principe bedoeld om veel menselijk gewicht aan te kunnen. Uw kledingkast op maat is dus haast niet kapot te krijgen en honderden kilo’s aan kleding en schoenen dragen.

Gebruikte en ongebruikte planken

Uw toekomstige kledingkast op maat kan gemaakt zijn van hergebruikte of ongebruikte steigerplanken. Hergebruikte planken zijn afkomstig van bouw- of havensteigers. Vroeger werd dit hout gesloopt. Tegenwoordig worden zoveel mogelijk steigerplanken hergebruikt. Tegenwoordig zijn deze steigerplanken zelfs zeldzaam te noemen. Een kledingkast op maat van hergebruikte steigerplanken is erg gewild en heeft een unieke uitstraling. Door het intensieve gebruik, is vuil als alg en specie in de plank getrokken. Wat achterblijft na schoonmaken, is een matte grijzige laag. Wij raden daarom aan als u uw kledingkast op maat nog een keer gaat schuren, dit niet te intensief te doen. Anders gaat het effect verloren. Vraag aan onze medewerkers meer tips over het onderhoud van uw steigerhouten kledingkast op maat.

Aanbieding

Eettafel Steigerhout Leicester

€ 299
€ 159

Mega Sale!

Steigerhouten Kast Nice

€ 159
€ 79