lo c

Exclusieve tuinmeubelen

Steigerhoutdesigns.nl heeft de meest exclusieve tuinmeubelen voor u in huis. Wij zorgen er voor dat ons assortiment voldoet aan de nieuwste trends op het gebied van steigerhout. Misschien nog wel belangrijker is dat wij de trend niet alleen op de voet volgen, wij zetten de trend ook. Exclusieve tuinmeubelen koopt u daarom ook bij ons. Kijk even verder op onze website voor de meest exclusieve tuinmeubelen en ook accessoires en andere trendsettende producten van steigerhoutdesigns.nl.

Waardoor hebben wij exclusieve tuinmeubelen?

Een simpele vraag met een simpel antwoord: wij ontwerpen veel exclusieve tuinmeubelen zelf. Na jarenlange ervaring in het vak zijn wij beter achter de wensen van onze klanten gekomen. Wij krijgen verschillende ideeën van ze en verwezenlijken die in onze producten. Daardoor zijn onze exclusieve tuinmeubelen trendsettend op het gebied van steigerhout. Wij geven u daarnaast ook de mogelijkheid om zelf te komen met ideeën over uw eigen tuininterieur. Wij gaan dan aan de slag om er voor te zorgen dat u zelf de meest exclusieve tuinmeubelen krijgt die nergens anders staan.

Zelf aan de slag

Wij willen creativiteit bij mensen niet ontnemen. Via steigerhoutdesigns.nl koopt u ook al uw steigerhoutplanken. Maak uw eigen exclusieve tuinmeubelen. Een handje nodig? Wij zagen graag voor u op maat. Natuurlijk kunt u ook alles zelf doen. Kijk verder op deze website voor handige tips hierover. Fijn is ook om een lijstje te hebben aan spullen die u nodig heeft. De volgende spullen zijn fijn om in huis te hebben als u zelf exclusieve tuinmeubelen wilt maken:

  • Een goede schuurmachine
  • Degelijke cirkelzaag
  • Professionele werktafel
  • Schuurpapier met grove en met fijnere korrel
  • Verbindingsmaterialen, zoals schroeven en spijkers
  • (Eventueel) |Olie, beits of andere lak
  • Waterpas, rolmaat en duimstok

Het behandelen van steigerhoutplanken is niet altijd nodig voor uw exclusieve tuinmeubelen. Vraag aan onze medewerkers hoe u hier het beste mee om komt gaan als u zelf exclusieve tuinmeubelen gaat maken of kom naar onze winkel.

Aanbieding

Eettafel Steigerhout Leicester

€ 299
€ 159

Mega Sale!

Steigerhouten Kast Nice

€ 159
€ 79